Corona test Den Haag

Tests gevalideerd door het RIVM
Binnen 15 minuten resultaat
PCR Test + reiscertificaat of sneltest
Afspraak maken
Antigeen Test

Antigeen Sneltest + Reiscertificaat

€49,95

€35,-

 • Uitslag en reisdocument in 15 minuten
 • Reiscertificaat in het Engels + QR-code
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief reiscertificaat
 • Onder toezicht van BIG geregistreerd arts
Afspraak maken
Uitslag dezelfde dag

PCR Test Spoed

€119,95

€70,-

 • Voor 16:30 getest = uitslag voor 23:59
 • Voor kinderen, volwassenen en ouderen
 • Met QR-code
 • Onder toezicht van BIG geregistreerd arts
 • Geaccrediteerd laboratorium
Afspraak maken
Uitslag dezelfde dag

PCR Test Spoed + Reiscertificaat

€159,95

€75,-

 • Voor 16:30 getest = uitslag voor 23:59
 • Reiscertificaat in het Engels + QR Code
 • Internationaal Reiscertificaat
 • Onder toezicht van BIG geregistreerd arts
 • Geaccrediteerd laboratorium
Afspraak maken

Om verschillende redenen kan het nodig zijn om uzelf te laten testen op corona. Mogelijk wilt u op reis of ervaart u symptomen van het coronavirus. Het liefst laat u zich waarschijnlijk in de buurt van uw huis testen. Indien u in de omgeving van Den Haag woont, is dat mogelijk bij Fammedics. Daar kunt u, in Den Haag aan de Kempstraat 126 of Paul Krugerlaan 37, een coronatest laten afnemen.

Alle door Fammedics afgenomen coronatesten worden door zorgprofessionals onder supervisie van BIG geregistreerde arts uitgevoerd. Hierdoor bent u altijd in goede handen. Daarnaast kunt u, onder andere bij onze corona sneltest, binnen korte tijd resultaat verwachten.

Afspraak maken

Wat u over de coronatest moet weten

Op onze locatie in Den Haag kunt u terecht voor een sneltest of PCR test. Indien u op reis gaat, adviseren wij u de PCR-test met reiscertificaat af te laten nemen. Bij een negatief resultaat, wat betekent dat u niet besmet bent met het coronavirus, wordt u bij de meeste vliegtuigmaatschappijen toegelaten. Dit kan per vliegtuigmaatschappij verschillen. We raden u dan ook aan dit altijd vooraf met u vliegtuigmaatschappij te controleren.

Snel resultaat in Den Haag

Indien u vooral snel resultaat op de vraag of u corona heeft wilt, kunt u het best voor de antigeen sneltest van fabrikant Roche kiezen. Behalve dat de precisie van deze corona test hoog is, kunnen wij u in Den Haag al binnen 15 minuten van de uitslag voorzien. Dit alles neemt vanzelfsprekend plaats onder toeziend oog van een ervaren, BIG-geregistreerde, arts.

Afspraak maken

Ook voor bedrijven en instellingen

Niet alleen particulieren maar ook bedrijven kunnen bij Fammedics voor een coronatest terecht. Op onze locatie in Den Haag of bij u op locatie kunnen we de corona test afnemen. Aan de hand van de Roche antigeen sneltest, is binnen korte tijd duidelijk of iemand met het coronavirus besmet is.

Afspraak maken

Binnenkort op reis? Laat u op corona testen in Den Haag

Gaat u binnenkort op reis? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een PCR test met reiscertificaat nodig. Bij Fammedics kunt u de officiële PCR test laten afnemen met, indien het resultaat negatief is, het vereiste reiscertificaat. Deze coronatest kunt u ook gewoon af laten nemen bij onze testlocatie aan de Kempstraat 126 of Paul Krugerlaan 37 in Den Haag.

Afspraak maken

Corona test in Den Haag af laten nemen? Dat kan bij Fammedics

Wilt u zich laten testen op het coronavirus? Dan kunt u hiervoor via onze website een afspraak maken. Via een handig overzicht kunt u zien welke plekken momenteel vrij zijn. Onze coronateststraat in Den Haag is 7 dagen per week van 09:00 tot 17:00 geopend. U kunt onze teststraat vinden aan de Kempstraat 126 of Paul Krugerlaan 37 in Den Haag.

Hier kunt u terecht bij een van onze professionals die ervoor zorgen dat u snel en prettig op besmetting van het COVID-19 virus getest wordt.

Afspraak maken

Onze testlocaties

Den Haag

Kempstraat 126, Den Haag

Geopend van 10:00 - 19:00

Online afspraak maken

Maak online een afpsraak en kom langs onze testlocaties in Den Haag of Rijswijk.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

De PCR test neemt het genetisch materiaal dat bij u is afgenomen uit keel en neus, en vermenigvuldigt het d.m.v. Polymerase Chain Reaction (PCR). Na vermenigvuldiging is uw genetisch materiaal klaar om geanalyseerd te worden voor aanwezigheid van het coronavirus.

Een sneltest is een antigeen test. Wij nemen neusslijm van u af, en dit slijm wordt direct getest op de aanwezigheid van coronavirus antigenen. Als er wel coronavirus antigenen in het slijm aanwezig zijn, dan binden die zich aan de antilichamen op de test zelf, wat zorgt voor een rood lijntje op de test (positief). Is deze er niet, bent u volgens de sneltest niet besmettelijk (negatief). Is een sneltest betrouwbaar?

De CE-gekeurde testen die tevens goedgekeurd zijn door het RIVM zijn betrouwbaar. Bij Fammedics gebruiken wij een sneltest van Roche met de eerdergenoemde keurmerken en goedkeuringen. Deze test heeft een sensitiviteit van 96,52% en een specificiteit van 99,68%.

De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Aangezien dit van dag tot dag kan veranderen afhankelijk van de bestemming, raden wij u aan om dit zelf, kort voordat u een test boekt op te zoeken via de overheidswebsite www.nederlandwereldwijd.nl

Sommige landen eisen de uitgebreide (RT) PCR test, en bij sommige landen volstaat een (antigeen) sneltest. Check op de website www.nederlandwereldwijd.nl wat voor test u nodig heeft, kort voordat u een test boekt.

Ja, onze PCR test is een RT-PCR test. RT staat voor Reverse Transcription, en wordt gebruikt om enkelstrengs (RNA) materiaal naar dubbelstrengs materiaal om te zetten, wat nodig is voor de PCR test.

Ons reisdocument is geschreven in het Engels, de meest universeel geaccepteerde taal voor reisdocumenten.

Het resultaat van alles tests ontvangt u via de e-mail. Voor de PCR test: deze ontvangt u nog dezelfde dag, uiterlijk 23:59 ’s avonds. Voor de sneltest: het resultaat van de test ontvangt u een kwartier na afname, het reisdocument doorgaans binnen half uur.

Op ons certificaat staat alles vermeld dat u nodig heeft, namelijk het type test, het tijdstip van afname, uw namen, uw geboortedatum en documentnummer, handtekening van onze arts en registratie van het laboratorium.

Wij zijn verplicht om positieve testuitslagen te melden aan de GGD. Zo houden we een goede kijk op de coronacijfers en houden we iedereen zo veilig mogelijk.

Dit hangt af van uw land van bestemming en de leeftijd van uw kind. Zorg dat u voor het boeken van de test weet vanaf welke leeftijd uw kind getest moet worden. Wij testen kinderen van alle leeftijden.

Afspraken wijzigen kan via e-mail: info@fammedics.nl . Vermeld graag uw naam, kenmerk (nummer) en tijd en datum van uw huidige afspraak. Vermeld ook wat uw nieuwe gewenste testdatum is en rond welk tijdstip u deze graag wil boeken.

24 uur voor uw afspraak kunt u uw afspraak kosteloos wijizigen. Stuur ons gerust een email betreffende een omboeking naar info@fammedics.nl

24 uur voor uw afspraak kunt u uw afspraak 'on hold' zetten of omboeken. Mocht u toch willen annuleren is dit 24 uur voor uw afspraak nog mogelijk. Fammedics brengt dan €5 aan transactiekosten in rekening. Stuur een email naar info@fammedics.nl met uw naam, kenmerk (nummer), en datum en tijd van uw afspraak, en geef aan dat u uw afspraak wil annuleren.

Dit verschilt erg per persoon, maar het blijft een onaangenaam gevoel. Tip van de tester: blijf zo goed mogelijk stil zitten, dan kan de tester u zo soepel en zo prettig mogelijk testen.

U kan telefonisch of via de email een klacht indienen. Zie onze pagina ‘contact’.

Doorgaans krijgt u na 3 werkdagen geld teruggestort op uw rekening.

Laat uzelf testen als u: - Klachten heeft die bij het coronavirus horen - In aanraking bent gekomen met iemand die positief is getest op het coronavirus - Een melding hebt gekregen via de CoronaMelder app - Als je Nederland verlaat (reizen)

Bij Fammedics werkt personeel met ervaring in de zorg of met eerdere ervaring als corona tester. Ons personeel wordt zorgvuldig opgeleid en onze handelingen en procedures zijn geverifieerd door een geregistreerd arts.

Ons zorgpersoneel werkt onder supervisie van dr. A. Faloun geregistreerd onder BIG-nummer 09913425901 en AGB-code 01101142

Contactgegevens

 • info@fammedics.nl
 • KvK 77654595
© 2023 Fammedics.nl Alle rechten voorbehouden
payment icons