Corona test Den Haag

Tests gevalideerd door het RIVM
Binnen 15 minuten resultaat
PCR Test + reiscertificaat of sneltest
Afspraak maken

Om verschillende redenen kan het nodig zijn om uzelf te laten testen op corona. Mogelijk wilt u op reis of ervaart u symptomen van het coronavirus. Het liefst laat u zich waarschijnlijk in de buurt van uw huis testen. Indien u in de omgeving van Den Haag woont, is dat mogelijk bij Fammedics. Daar kunt u, in Den Haag aan de Kempstraat 126, een coronatest laten afnemen.

Alle door Fammedics afgenomen coronatesten worden door zorgprofessionals onder supervisie van BIG geregistreerde arts uitgevoerd. Hierdoor bent u altijd in goede handen. Daarnaast kunt u, onder andere bij onze corona sneltest, binnen korte tijd resultaat verwachten.

Maak afspraak

Maak nu uw coronatest afspraak

Boek direct en kom langs onze testlocatie in Den Haag

Laden...

Wat u over de coronatest moet weten

Op onze locatie in Den Haag kunt u terecht voor een sneltest of PCR test. Indien u op reis gaat, adviseren wij u de PCR-test met reiscertificaat af te laten nemen. Bij een negatief resultaat, wat betekent dat u niet besmet bent met het coronavirus, wordt u bij de meeste vliegtuigmaatschappijen toegelaten. Dit kan per vliegtuigmaatschappij verschillen. We raden u dan ook aan dit altijd vooraf met u vliegtuigmaatschappij te controleren.

Snel resultaat in Den Haag

Indien u vooral snel resultaat op de vraag of u corona heeft wilt, kunt u het best voor de antigeen sneltest van fabrikant Roche of Abbott kiezen. Behalve dat de precisie van deze corona test hoog is, kunnen wij u in Den Haag al binnen 15 minuten van de uitslag voorzien. Dit alles neemt vanzelfsprekend plaats onder toeziend oog van een ervaren, BIG-geregistreerde, arts.

Afspraak maken

Ook voor bedrijven en instellingen

Niet alleen particulieren maar ook bedrijven kunnen bij Fammedics voor een coronatest terecht. Op onze locatie in Den Haag of bij u op locatie kunnen we de corona test afnemen. Aan de hand van de Roche of Abbott antigeen sneltest, is binnen korte tijd duidelijk of iemand met het coronavirus besmet is.

Afspraak maken

Binnenkort op reis? Laat u op corona testen in Den Haag

Gaat u binnenkort op reis? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een PCR test met reiscertificaat nodig. Bij Fammedics kunt u de officiële PCR test laten afnemen met, indien het resultaat negatief is, het vereiste reiscertificaat. Deze coronatest kunt u ook gewoon af laten nemen bij onze testlocatie aan de Kempstraat 126 in Den Haag.

Afspraak maken

Corona test in Den Haag af laten nemen? Dat kan bij Fammedics

Wilt u zich laten testen op het coronavirus? Dan kunt u hiervoor via onze website een afspraak maken. Via een handig overzicht kunt u zien welke plekken momenteel vrij zijn. Onze coronateststraat in Den Haag is 7 dagen per week van 09:00 tot 17:00 geopend. U kunt onze teststraat vinden aan de Kempstraat 126 in Den Haag.

Hier kunt u terecht bij een van onze professionals die ervoor zorgen dat u snel en prettig op besmetting van het COVID-19 virus getest wordt.

Afspraak maken

Onze testlocaties

PCR Test + reiscertificaat

€89

PCR Coronatest met internationaal reiscertificaat in Engels

 • Wereldwijd Reiscertificaat
 • Reiscertificaat in het Engels
 • Middels neus en keel swab
 • ISO gecertificeerd laboratorium
 • Uitslag zelfde dag uiterlijk 22:00

Sneltest (Roche of Abbott)

€59

Corona Sneltest van Roche of Abbott

 • Uitslag in 15 minuten
 • Middels neusswab
 • Goedgekeurd door het RIVM
 • Betrouwbaar en betaalbaar

Sneltest (Roche of Abbott ) + reiscertificaat

€69

Corona Sneltest van Roche of Abbott met Reiscertificaat

 • Met reiscertificaat (niet wereldwijd)
 • Reiscertificaat in het Engels
 • Goedgekeurd door het RIVM
 • Uitslag in 15 minuten

Online afspraak maken

Maak online een afpsraak en kom langs onze testlocaties in Den Haag of Rijswijk.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wij gebruiken de Abbott Panbio COVID-19 Antigeen sneltests. Deze zijn goedgekeurd door de Nederlandse overheid. Echter, geen enkele test geeft op dit moment 100% zekerheid. Wij raden daarom te allen tijde aan om een PCR test af te nemen.

Middels een antigeentest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in neus- en keelslijm aanwezig zijn. Stukjes van het virus die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam (meestal zijn dit eiwitten) worden antigenen genoemd. De test geeft in korte tijd een uitslag; meestal binnen een kwartier na een neusuitstrijk.

De test worden afgenomen op een van onze testlocaties. Ook kunnen onze zorgprofessionals uw medewerkers op werklocatie testen.

De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Een positieve uitslag betekent dat u bent besmet met het coronavirus. Bij een positieve uitslag raden wij u aan om direct contact op te nemen met uw huisarts. Een negatieve uitslag houdt in dat er op het moment van afname geen virusdeeltjes bij u zijn aangetroffen. Een negatieve test sluit echter niet 100% uit dat iemand wel besmet is. Bij klachten dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts.

De antigeentest is minder gevoelig dan de PCR-test. Dat betekent dat iemand die nog maar weinig virus bij zich draagt en waarschijnlijk (nog) niet (of niet meer) besmettelijk is, met een antigeentest een negatieve testuitslag kan krijgen, terwijl hij/zij wel COVID-19 kan hebben.