Corona test Rotterdam

 • Uitslag dezelfde dag
 • internationaal erkend reiscertificaat (Engels)
 • RIVM gevalideerd
 • Dagelijks geopend

Van €149 voor €75 (Bespaar nu €64)

Afspraak maken

De testen vinden plaats onder toezicht van dr. A. Faloun. BIG registratie: 09913425901

U kunt in Rotterdam bij de teststraat van Fammedics terecht om uzelf te laten testen op het coronavirus. Wij bieden op dit adres zowel sneltest van Roche als een PCR-test aan. Ook is het mogelijk om uw corona test in Rotterdam te laten afnemen voor de ontvangst van een reiscertificaat. Hierdoor bent u van de juiste documentatie voorzien om naar een ander land te reizen.

Op onze locatie in Rotterdam wordt iedere corona test onder supervisie van een BIG-geregistreerde arts uitgevoerd. Doordat we uitsluitend met professionals werken, kunt u rekenen op een comfortabel bezoek in een hygiënische omgeving. Ook kunt u, onder andere met de corona sneltest van Roche, binnen korte tijd het resultaat van uw test ontvangen.

Afspraak maken

Dit is wat u over de corona test in Rotterdam moet weten

U kunt onze locatie in Rotterdam bezoeken om een corona test af te laten nemen. Hier kunt u terecht voor zowel een sneltest als een PCR-test. Bij een sneltest hoort u vaak binnen 15 minuten al de uitslag. Hierdoor hoeft u maar kort te wachten voordat u weet of u besmet bent met het coronavirus.

Iedere test die bij een testlocatie van Fammedics afgenomen wordt, voldoet aan alle eisen. De test wordt afgenomen door een van onze zorgprofessionals. De test zelf neemt weinig tijd in beslag en vindt plaats in een hygiënische omgeving.

Afspraak maken

Snel resultaat in Rotterdam

Wilt u snel resultaat en heeft u niet expliciet een PCR-test nodig? Dan kunt u voor de sneltest van Roche kiezen. Aan de hand van de sneltest van Roche is het mogelijk om binnen een kwartier te bepalen of u besmet bent met het corona virus. Ook de sneltest van Roche kunt u met een corona test in Rotterdam laten afnemen bij de testlocatie van Fammedics.

Ook bedrijven en instellingen kunnen bij Fammedics terecht

Medewerkers van bedrijven en instellingen kunnen bij onze testlocatie in Rotterdam een corona test laten afnemen. Ook kunnen onze professionals op locatie een corona test afnemen. Middels de antigeen sneltest van Roche is het mogelijk om binnen korte tijd te ontdekken of iemand met het coronavirus besmet is.

Afspraak maken

Test met reiscertificaat

Gaat u binnenkort op reis? Dan kunt u op deze locatie ook terecht voor een corona test met reiscertificaat. Afhankelijk van de regels van het land van uw bestemming, kunt u kiezen uit een PCR test of sneltest (Roche) met reiscertificaat.

In de meeste gevallen wordt gevraagd om een PCR test met reiscertificaat. Dat betekent dat u enige tijd van uw vlucht onze testlocatie kunt bezoeken om de test te laten afnemen. Uw luchtvaartmaatschappij adviseert u welke test vereist is en hoeveel uur van te voren de test moet worden afgenomen.

Afspraak maken

PCR Test + reiscertificaat

€75

PCR Coronatest met internationaal reiscertificaat in Engels

 • Wereldwijd Reiscertificaat
 • Reiscertificaat in het Engels
 • Middels neus en keel swab
 • ISO gecertificeerd laboratorium
 • Uitslag dezelfde dag uiterlijk 23:59

Sneltest + reiscertificaat

€35

Corona Sneltest van Roche met Reiscertificaat

 • Met reiscertificaat (niet wereldwijd)
 • Reiscertificaat in het Engels
 • Goedgekeurd door het RIVM
 • Uitslag in 15 minuten

Online afspraak maken

Maak online een afpsraak en kom langs onze testlocaties in Den Haag of Rijswijk.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

De PCR test neemt het genetisch materiaal dat bij u is afgenomen uit keel en neus, en vermenigvuldigt het d.m.v. Polymerase Chain Reaction (PCR). Na vermenigvuldiging is uw genetisch materiaal klaar om geanalyseerd te worden voor aanwezigheid van het coronavirus.

Een sneltest is een antigeen test. Wij nemen neusslijm van u af, en dit slijm wordt direct getest op de aanwezigheid van coronavirus antigenen. Als er wel coronavirus antigenen in het slijm aanwezig zijn, dan binden die zich aan de antilichamen op de test zelf, wat zorgt voor een rood lijntje op de test (positief). Is deze er niet, bent u volgens de sneltest niet besmettelijk (negatief). Is een sneltest betrouwbaar?

De CE-gekeurde testen die tevens goedgekeurd zijn door het RIVM zijn betrouwbaar. Bij Fammedics gebruiken wij een sneltest van Roche met de eerdergenoemde keurmerken en goedkeuringen. Deze test heeft een sensitiviteit van 96,52% en een specificiteit van 99,68%.

De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Aangezien dit van dag tot dag kan veranderen afhankelijk van de bestemming, raden wij u aan om dit zelf, kort voordat u een test boekt op te zoeken via de overheidswebsite www.nederlandwereldwijd.nl

Sommige landen eisen de uitgebreide (RT) PCR test, en bij sommige landen volstaat een (antigeen) sneltest. Check op de website www.nederlandwereldwijd.nl wat voor test u nodig heeft, kort voordat u een test boekt.

Ja, onze PCR test is een RT-PCR test. RT staat voor Reverse Transcription, en wordt gebruikt om enkelstrengs (RNA) materiaal naar dubbelstrengs materiaal om te zetten, wat nodig is voor de PCR test.

Ons reisdocument is geschreven in het Engels, de meest universeel geaccepteerde taal voor reisdocumenten.

Het resultaat van alles tests ontvangt u via de e-mail. Voor de PCR test: deze ontvangt u nog dezelfde dag, uiterlijk 23:59 ’s avonds. Voor de sneltest: het resultaat van de test ontvangt u een kwartier na afname, het reisdocument doorgaans binnen half uur.

Op ons certificaat staat alles vermeld dat u nodig heeft, namelijk het type test, het tijdstip van afname, uw namen, uw geboortedatum en documentnummer, handtekening van onze arts en registratie van het laboratorium.

Wij zijn verplicht om positieve testuitslagen te melden aan de GGD. Zo houden we een goede kijk op de coronacijfers en houden we iedereen zo veilig mogelijk.

Dit hangt af van uw land van bestemming en de leeftijd van uw kind. Zorg dat u voor het boeken van de test weet vanaf welke leeftijd uw kind getest moet worden. Wij testen kinderen van alle leeftijden.

Afspraken wijzigen kan via e-mail: info@fammedics.nl . Vermeld graag uw naam, kenmerk (nummer) en tijd en datum van uw huidige afspraak. Vermeld ook wat uw nieuwe gewenste testdatum is en rond welk tijdstip u deze graag wil boeken.

24 uur voor uw afspraak kunt u uw afspraak kosteloos wijizigen. Stuur ons gerust een email betreffende een omboeking naar info@fammedics.nl

24 uur voor uw afspraak kunt u uw afspraak 'on hold' zetten of omboeken. Mocht u toch willen annuleren is dit 24 uur voor uw afspraak nog mogelijk. Fammedics brengt dan €5 aan transactiekosten in rekening. Stuur een email naar info@fammedics.nl met uw naam, kenmerk (nummer), en datum en tijd van uw afspraak, en geef aan dat u uw afspraak wil annuleren.

Dit verschilt erg per persoon, maar het blijft een onaangenaam gevoel. Tip van de tester: blijf zo goed mogelijk stil zitten, dan kan de tester u zo soepel en zo prettig mogelijk testen.

U kan telefonisch of via de email een klacht indienen. Zie onze pagina ‘contact’.

Doorgaans krijgt u na 3 werkdagen geld teruggestort op uw rekening.

Laat uzelf testen als u: - Klachten heeft die bij het coronavirus horen - In aanraking bent gekomen met iemand die positief is getest op het coronavirus - Een melding hebt gekregen via de CoronaMelder app - Als je Nederland verlaat (reizen)

Bij Fammedics werkt personeel met ervaring in de zorg of met eerdere ervaring als corona tester. Ons personeel wordt zorgvuldig opgeleid en onze handelingen en procedures zijn geverifieerd door een geregistreerd arts.

Ons zorgpersoneel werkt onder supervisie van dr. A. Faloun geregistreerd onder BIG-nummer 09913425901 en AGB-code 01101142

Contactgegevens

 • info@fammedics.nl
 • KvK 77654595
© 2023 Fammedics.nl Alle rechten voorbehouden
payment icons