Corona test Rotterdam

BIG geregistreerde arts en RIVM goedgekeurde laboratorium.

PCR Test + Reiscertificaat
Uitslag zelfde dag
Internationaal certificaat in het Engels
Afspraak maken

U kunt aan de Wolphaertsbocht 500 in Rotterdam bij de teststraat van Fammedics terecht om uzelf te laten testen op het coronavirus. Wij bieden op dit adres zowel sneltest van Roche als een PCR-test aan. Ook is het mogelijk om uw corona test in Rotterdam te laten afnemen voor de ontvangst van een reiscertificaat. Hierdoor bent u van de juiste documentatie voorzien om naar een ander land te reizen.

Op onze locatie in Rotterdam wordt iedere corona test onder supervisie van een BIG-geregistreerde arts uitgevoerd. Doordat we uitsluitend met professionals werken, kunt u rekenen op een comfortabel bezoek in een hygiënische omgeving. Ook kunt u, onder andere met de corona sneltest van Roche, binnen korte tijd het resultaat van uw test ontvangen.

Afspraak maken

Dit is wat u over de corona test in Rotterdam moet weten

U kunt onze locatie in Rotterdam (Wolphaertsbocht 500) bezoeken om een corona test af te laten nemen. Hier kunt u terecht voor zowel een sneltest als een PCR-test. Bij een sneltest hoort u vaak binnen 15 minuten al de uitslag. Hierdoor hoeft u maar kort te wachten voordat u weet of u besmet bent met het coronavirus.

Iedere test die bij een testlocatie van Fammedics afgenomen wordt, voldoet aan alle eisen. De test wordt afgenomen door een van onze zorgprofessionals. De test zelf neemt weinig tijd in beslag en vindt plaats in een hygiënische omgeving.

Afspraak maken

Snel resultaat in Rotterdam

Wilt u snel resultaat en heeft u niet expliciet een PCR-test nodig? Dan kunt u voor de sneltest van Roche kiezen. Aan de hand van de sneltest van Roche is het mogelijk om binnen een kwartier te bepalen of u besmet bent met het corona virus. Ook de sneltest van Roche kunt u met een corona test in Rotterdam laten afnemen bij de testlocatie van Fammedics (Wolphaertsbocht 500).

Ook bedrijven en instellingen kunnen bij Fammedics terecht

Medewerkers van bedrijven en instellingen kunnen bij onze testlocatie in Rotterdam een corona test laten afnemen. Ook kunnen onze professionals op locatie een corona test afnemen. Middels de antigeen sneltest van Roche is het mogelijk om binnen korte tijd te ontdekken of iemand met het coronavirus besmet is.

Afspraak maken

Test met reiscertificaat

Gaat u binnenkort op reis? Dan kunt u op deze locatie ook terecht voor een corona test met reiscertificaat. Afhankelijk van de regels van het land van uw bestemming, kunt u kiezen uit een PCR test of sneltest (Roche) met reiscertificaat.

In de meeste gevallen wordt gevraagd om een PCR test met reiscertificaat. Dat betekent dat u enige tijd van uw vlucht onze testlocatie kunt bezoeken om de test te laten afnemen. Uw luchtvaartmaatschappij adviseert u welke test vereist is en hoeveel uur van te voren de test moet worden afgenomen.

Afspraak maken

PCR Test + reiscertificaat

€89

PCR Coronatest met internationaal reiscertificaat in Engels

 • Wereldwijd Reiscertificaat
 • Reiscertificaat in het Engels
 • Middels neus en keel swab
 • ISO gecertificeerd laboratorium
 • Uitslag dezelfde dag uiterlijk 23:59

Sneltest (Roche)

€59

Corona Sneltest van Roche

 • Uitslag in 15 minuten
 • Middels neusswab
 • Goedgekeurd door het RIVM
 • Betrouwbaar en betaalbaar

Sneltest (Roche) + reiscertificaat

€69

Corona Sneltest van Roche met Reiscertificaat

 • Met reiscertificaat (niet wereldwijd)
 • Reiscertificaat in het Engels
 • Goedgekeurd door het RIVM
 • Uitslag in 15 minuten

Online afspraak maken

Maak online een afpsraak en kom langs onze testlocaties in Den Haag of Rijswijk.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wij gebruiken de Abbott Panbio COVID-19 Antigeen sneltests. Deze zijn goedgekeurd door de Nederlandse overheid. Echter, geen enkele test geeft op dit moment 100% zekerheid. Wij raden daarom te allen tijde aan om een PCR test af te nemen.

Middels een antigeentest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in neus- en keelslijm aanwezig zijn. Stukjes van het virus die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam (meestal zijn dit eiwitten) worden antigenen genoemd. De test geeft in korte tijd een uitslag; meestal binnen een kwartier na een neusuitstrijk.

De test worden afgenomen op een van onze testlocaties. Ook kunnen onze zorgprofessionals uw medewerkers op werklocatie testen.

De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Een positieve uitslag betekent dat u bent besmet met het coronavirus. Bij een positieve uitslag raden wij u aan om direct contact op te nemen met uw huisarts. Een negatieve uitslag houdt in dat er op het moment van afname geen virusdeeltjes bij u zijn aangetroffen. Een negatieve test sluit echter niet 100% uit dat iemand wel besmet is. Bij klachten dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts.

De antigeentest is minder gevoelig dan de PCR-test. Dat betekent dat iemand die nog maar weinig virus bij zich draagt en waarschijnlijk (nog) niet (of niet meer) besmettelijk is, met een antigeentest een negatieve testuitslag kan krijgen, terwijl hij/zij wel COVID-19 kan hebben.