Sneltest corona voor uw personeel

Test uw medewerkers
op COVID-19

Uitslag in 15 minuten

  • Voorkom verspreiding
  • RIVM gevalideerde tests
  • Onder toezicht van BIG geregistreerd arts
Offerte Aanvragen

Testen op werklocatie

Tijdens georganiseerde testdagen kunnen wij uw medewerkers testen op een door u gewenste locatie.

Onder supervisie van arts

Onze sneltests worden middels een neus-uitstrijk afgenomen door gediplomeerd zorgpersoneel en onder supervisie van een arts.

Hoe ziet een testdag eruit?

Met een door Fammedics georganiseerde testdag kunt u in één klap het aantal besmettingen binnen uw bedrijf in kaart brengen. Zo bewaakt u uw bedrijfscontinuïteit en kunnen uw medewerkers zonder zorgen en een veilig gevoel aan het werk.

Datum & Locatie

In een verkennend gesprek prikken wij samen met u een datum voor een testdag op een door u gewenste locatie. Een testlocatie is al redelijk makkelijk in te richten in bijvoorbeeld een lege (ongebruikte) kantoorruimte binnen uw bedrijf of op het parkeerterrein voor uw bedrijfspand.

Veilige testlocatie

Hierbij zorgen wij er natuurlijk voor dat alle hygiëne- en coronamaatregelen nageleefd worden door zowel uw medewerkers als door onze zorgprofessionals. Dus u hoeft zich niet druk te maken over het opzetten van de testlocatie of over mondkapjes, desinfectiemiddelen of andere voorzorgsmaatregelen.

Corona sneltest afnemen
Corona snelteststraat

Sneltests

Fammedics biedt sneltests aan die een uitslag geven binnen 15 minuten. De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Wanneer uw medewerkers milde klachten ervaren kunnen onze sneltesten dienen als pre-screening. Zo voorkomt u vroegtijdig onnodig uitval en riskeert u geen bedrijfslockdown. Naast uw bedrijfscontinuïteit is de gezondheid van uw medewerkers minstens even belangrijk.

Offerte aanvragen
Fammedics helpt u bij een coronaproof werkomgeving

Een Coronaproof
werkomgeving

Een veilige werkplek tijdens de Corona-pandemie is maatwerk!

De uitbraak van Covid-19 heeft ervoor gezorgd dat een veilige en schone werkomgeving belangrijker is dan ooit. Daarom kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden en/of verbeterpunten om uw werkomgeving klaar te maken voor de nieuwe manier van werken:

  • Scheiding in ruimte en tijd
  • Beschermingsmiddelen
  • Aangepaste werkinstructies
  • Groter risicobewustzijn

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een verkennend gesprek.

Coronaproof werkomgeving

Fammedics.nl werkt samen met

Testen op locatie

Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact op.

Ons zorgpersoneel werkt onder supervisie van dr. A. Faloun geregistreerd onder BIG-nummer 09913425901 en AGB-code 01101142

Contactgegevens

  • info@fammedics.nl
  • KvK 77654595
© 2023 Fammedics.nl Alle rechten voorbehouden
payment icons