Coronatest Westland

Tests gevalideerd door het RIVM
Binnen 15 minuten resultaat
Goedkoopste in de regio
Afspraak maken
Antigeen Test

Antigeen Sneltest + Reiscertificaat

€49,95

€35,-

 • Uitslag en reisdocument in 15 minuten
 • Reiscertificaat in het Engels + QR-code
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief reiscertificaat
 • Onder toezicht van BIG geregistreerd arts
Afspraak maken
Uitslag dezelfde dag

PCR Test Spoed

€119,95

€70,-

 • Voor 16:30 getest = uitslag voor 23:59
 • Voor kinderen, volwassenen en ouderen
 • Met QR-code
 • Onder toezicht van BIG geregistreerd arts
 • Geaccrediteerd laboratorium
Afspraak maken
Uitslag dezelfde dag

PCR Test Spoed + Reiscertificaat

€159,95

€75,-

 • Voor 16:30 getest = uitslag voor 23:59
 • Reiscertificaat in het Engels + QR Code
 • Internationaal Reiscertificaat
 • Onder toezicht van BIG geregistreerd arts
 • Geaccrediteerd laboratorium
Afspraak maken

Bent u op zoek naar een geschikt adres om een coronatest af te laten nemen? Fammedics biedt COVID-19 sneltesten aan voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze antigeen sneltest is binnen 15 minuten te testen of iemand besmet is met het coronavirus.

Alle door Fammedics afgenomen coronatesten worden door zorgprofessionals onder supervisie van BIG geregistreerde artsen uitgevoerd. Als particulier kunt u hiervoor onze teststraat in Rijswijk bezoeken. Voor bedrijven is het ook mogelijk om op locatie uw werknemers te testen.

Afspraak maken

Over de Coronatest

U kunt bij Fammedics terechts voor de antigeen sneltest van de fabrikant Roche. Een antigeen sneltest test of de viruseiwitten van het COVID-19 virus in uw neusslijm aanwezig zijn. Binnen 15 minuten geeft de test uitsluitsel over de aanwezigheid van deze viruseiwitten.

Het precieze proces van de door Fammedics afgenomen sneltest is na de afname te vergelijken met een zwangerschapstest. Het door de zorgprofessional afgenomen sample wordt in een extractiebuis met buffer-vloeistof gemend. Dit wordt vervolgens op een testcassette gedruppeld. De testcassette geeft weer of de sample de viruseiwitten van COVID-19 bevat.

Afspraak maken

Binnen 15 minuten resultaat

Omdat u niet langer wilt wachten dan nodig is, zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk na het afnemen van de test het resultaat in uw e-mailinbox ontvangt. Afhankelijk van de drukte, weet u meestal binnen 15 minuten de uitslag van uw test.

Alle door Fammedics afgenomen coronatesten worden uitsluitend door zorgprofessionals uitgevoerd. Dit wordt altijd onder leiding van een BIG geregistreerde arts gedaan.

Afspraak maken

Hoe werkt de coronatest in Westland?

Wilt u zich laten testen op het coronavirus? Dan kunt u hiervoor via onze website een afspraak maken. Via een handig overzicht kunt u zien welke plekken momenteel vrij zijn. Onze coronateststraat in het Westland is 7 dagen per week van 09:00 tot 17:00 geopend. U kunt onze teststraat vinden aan de Poldermeesterstraat 20 in Rijswijk.

Nadat u met succes via onze website een afspraak gemaakt heeft, ontvangt u via de email hier een bevestiging van. Ook leest u in de email meer informatie over de coronatest.

Afspraak maken

Voor bedrijven

Fammedics test voor bedrijven, zorginstellingen en scholen ook op locatie. Met een door Fammedics georganiseerde testdag kunt u al uw werknemers laten testen. Op een door u aangewezen locatie, zoals in een ongebruikte loods of kantine, kunnen onze zorgprofessionals onder supervisie van een BIG geregistreerde arts de corona sneltesten afnemen.

Onze zorgprofessionals zorgen ervoor dat u en uw werknemers kunnen rekenen op een veilige testlocatie. Alle hygiëne- en coronamaatregelen worden strikt nageleefd zodat u zich niet druk hoeft te maken over het opbouwen en beschermen van de testlocatie.

Het is ook mogelijk om uw werknemers onze coronateststraat in Rijswijk aan de Poldermeesterstraat 20 te laten bezoeken. Voor meer informatie over het testen op locatie voor bedrijven kunt u terecht op deze pagina.

Afspraak maken

Online afspraak maken

Maak online een afpsraak en kom langs onze testlocaties in Den Haag en Rijswijk.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

De PCR test neemt het genetisch materiaal dat bij u is afgenomen uit keel en neus, en vermenigvuldigt het d.m.v. Polymerase Chain Reaction (PCR). Na vermenigvuldiging is uw genetisch materiaal klaar om geanalyseerd te worden voor aanwezigheid van het coronavirus.

Een sneltest is een antigeen test. Wij nemen neusslijm van u af, en dit slijm wordt direct getest op de aanwezigheid van coronavirus antigenen. Als er wel coronavirus antigenen in het slijm aanwezig zijn, dan binden die zich aan de antilichamen op de test zelf, wat zorgt voor een rood lijntje op de test (positief). Is deze er niet, bent u volgens de sneltest niet besmettelijk (negatief). Is een sneltest betrouwbaar?

De CE-gekeurde testen die tevens goedgekeurd zijn door het RIVM zijn betrouwbaar. Bij Fammedics gebruiken wij een sneltest van Roche met de eerdergenoemde keurmerken en goedkeuringen. Deze test heeft een sensitiviteit van 96,52% en een specificiteit van 99,68%.

De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Aangezien dit van dag tot dag kan veranderen afhankelijk van de bestemming, raden wij u aan om dit zelf, kort voordat u een test boekt op te zoeken via de overheidswebsite www.nederlandwereldwijd.nl

Sommige landen eisen de uitgebreide (RT) PCR test, en bij sommige landen volstaat een (antigeen) sneltest. Check op de website www.nederlandwereldwijd.nl wat voor test u nodig heeft, kort voordat u een test boekt.

Ja, onze PCR test is een RT-PCR test. RT staat voor Reverse Transcription, en wordt gebruikt om enkelstrengs (RNA) materiaal naar dubbelstrengs materiaal om te zetten, wat nodig is voor de PCR test.

Ons reisdocument is geschreven in het Engels, de meest universeel geaccepteerde taal voor reisdocumenten.

Het resultaat van alles tests ontvangt u via de e-mail. Voor de PCR test: deze ontvangt u nog dezelfde dag, uiterlijk 23:59 ’s avonds. Voor de sneltest: het resultaat van de test ontvangt u een kwartier na afname, het reisdocument doorgaans binnen half uur.

Op ons certificaat staat alles vermeld dat u nodig heeft, namelijk het type test, het tijdstip van afname, uw namen, uw geboortedatum en documentnummer, handtekening van onze arts en registratie van het laboratorium.

Wij zijn verplicht om positieve testuitslagen te melden aan de GGD. Zo houden we een goede kijk op de coronacijfers en houden we iedereen zo veilig mogelijk.

Dit hangt af van uw land van bestemming en de leeftijd van uw kind. Zorg dat u voor het boeken van de test weet vanaf welke leeftijd uw kind getest moet worden. Wij testen kinderen van alle leeftijden.

Afspraken wijzigen kan via e-mail: info@fammedics.nl . Vermeld graag uw naam, kenmerk (nummer) en tijd en datum van uw huidige afspraak. Vermeld ook wat uw nieuwe gewenste testdatum is en rond welk tijdstip u deze graag wil boeken.

24 uur voor uw afspraak kunt u uw afspraak kosteloos wijizigen. Stuur ons gerust een email betreffende een omboeking naar info@fammedics.nl

24 uur voor uw afspraak kunt u uw afspraak 'on hold' zetten of omboeken. Mocht u toch willen annuleren is dit 24 uur voor uw afspraak nog mogelijk. Fammedics brengt dan €5 aan transactiekosten in rekening. Stuur een email naar info@fammedics.nl met uw naam, kenmerk (nummer), en datum en tijd van uw afspraak, en geef aan dat u uw afspraak wil annuleren.

Dit verschilt erg per persoon, maar het blijft een onaangenaam gevoel. Tip van de tester: blijf zo goed mogelijk stil zitten, dan kan de tester u zo soepel en zo prettig mogelijk testen.

U kan telefonisch of via de email een klacht indienen. Zie onze pagina ‘contact’.

Doorgaans krijgt u na 3 werkdagen geld teruggestort op uw rekening.

Laat uzelf testen als u: - Klachten heeft die bij het coronavirus horen - In aanraking bent gekomen met iemand die positief is getest op het coronavirus - Een melding hebt gekregen via de CoronaMelder app - Als je Nederland verlaat (reizen)

Bij Fammedics werkt personeel met ervaring in de zorg of met eerdere ervaring als corona tester. Ons personeel wordt zorgvuldig opgeleid en onze handelingen en procedures zijn geverifieerd door een geregistreerd arts.

Ons zorgpersoneel werkt onder supervisie van dr. A. Faloun geregistreerd onder BIG-nummer 09913425901 en AGB-code 01101142

Contactgegevens

 • info@fammedics.nl
 • KvK 77654595
© 2023 Fammedics.nl Alle rechten voorbehouden
payment icons