Coronatest Westland

Tests gevalideerd door het RIVM
Binnen 15 minuten resultaat
Goedkoopste in de regio
Reserveer nu voor €59

Bent u op zoek naar een geschikt adres om een coronatest af te laten nemen? Fammedics biedt COVID-19 sneltesten aan voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze antigeen sneltest is binnen 15 minuten te testen of iemand besmet is met het coronavirus.

Alle door Fammedics afgenomen coronatesten worden door zorgprofessionals onder supervisie van BIG geregistreerde artsen uitgevoerd. Als particulier kunt u hiervoor onze teststraat in Rijswijk bezoeken. Voor bedrijven is het ook mogelijk om op locatie uw werknemers te testen.

Maak afspraak

Maak nu uw coronatest afspraak

Boek direct en kom langs onze testlocatie aan de Poldermeesterstraat 20 in Rijswijk

Laden...

Over de Coronatest

U kunt bij Fammedics terechts voor de antigeen sneltest van de fabrikanten Abbott en Roche. Een antigeen sneltest test of de viruseiwitten van het COVID-19 virus in uw neusslijm aanwezig zijn. Binnen 15 minuten geeft de test uitsluitsel over de aanwezigheid van deze viruseiwitten.

Het precieze proces van de door Fammedics afgenomen sneltest is na de afname te vergelijken met een zwangerschapstest. Het door de zorgprofessional afgenomen sample wordt in een extractiebuis met buffer-vloeistof gemend. Dit wordt vervolgens op een testcassette gedruppeld. De testcassette geeft weer of de sample de viruseiwitten van COVID-19 bevat.

Afspraak maken

Binnen 15 minuten resultaat

Omdat u niet langer wilt wachten dan nodig is, zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk na het afnemen van de test het resultaat in uw e-mailinbox ontvangt. Afhankelijk van de drukte, weet u meestal binnen 15 minuten de uitslag van uw test.

Alle door Fammedics afgenomen coronatesten worden uitsluitend door zorgprofessionals uitgevoerd. Dit wordt altijd onder leiding van een BIG geregistreerde arts gedaan.

Afspraak maken

Hoe werkt de coronatest in Westland?

Wilt u zich laten testen op het coronavirus? Dan kunt u hiervoor via onze website een afspraak maken. Via een handig overzicht kunt u zien welke plekken momenteel vrij zijn. Onze coronateststraat in het Westland is 7 dagen per week van 09:00 tot 17:00 geopend. U kunt onze teststraat vinden aan de Poldermeesterstraat 20 in Rijswijk.

Nadat u met succes via onze website een afspraak gemaakt heeft, ontvangt u via de email hier een bevestiging van. Ook leest u in de email meer informatie over de coronatest.

Afspraak maken

Voor bedrijven

Fammedics test voor bedrijven, zorginstellingen en scholen ook op locatie. Met een door Fammedics georganiseerde testdag kunt u al uw werknemers laten testen. Op een door u aangewezen locatie, zoals in een ongebruikte loods of kantine, kunnen onze zorgprofessionals onder supervisie van een BIG geregistreerde arts de corona sneltesten afnemen.

Onze zorgprofessionals zorgen ervoor dat u en uw werknemers kunnen rekenen op een veilige testlocatie. Alle hygiëne- en coronamaatregelen worden strikt nageleefd zodat u zich niet druk hoeft te maken over het opbouwen en beschermen van de testlocatie.

Het is ook mogelijk om uw werknemers onze coronateststraat in Rijswijk aan de Poldermeesterstraat 20 te laten bezoeken. Voor meer informatie over het testen op locatie voor bedrijven kunt u terecht op deze pagina.

Afspraak maken

Onze testlocaties

Online afspraak maken

Maak online een afpsraak en kom langs onze testlocaties in Den Haag en Rijswijk.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wij gebruiken de Abbott Panbio COVID-19 Antigeen sneltests. Deze zijn goedgekeurd door de Nederlandse overheid. Echter, geen enkele test geeft op dit moment 100% zekerheid. Wij raden daarom te allen tijde aan om een PCR test af te nemen.

Middels een antigeentest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in neus- en keelslijm aanwezig zijn. Stukjes van het virus die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam (meestal zijn dit eiwitten) worden antigenen genoemd. De test geeft in korte tijd een uitslag; meestal binnen een kwartier na een neusuitstrijk.

De test worden afgenomen op een van onze testlocaties. Ook kunnen onze zorgprofessionals uw medewerkers op werklocatie testen.

De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Een positieve uitslag betekent dat u bent besmet met het coronavirus. Bij een positieve uitslag raden wij u aan om direct contact op te nemen met uw huisarts. Een negatieve uitslag houdt in dat er op het moment van afname geen virusdeeltjes bij u zijn aangetroffen. Een negatieve test sluit echter niet 100% uit dat iemand wel besmet is. Bij klachten dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts.

De antigeentest is minder gevoelig dan de PCR-test. Dat betekent dat iemand die nog maar weinig virus bij zich draagt en waarschijnlijk (nog) niet (of niet meer) besmettelijk is, met een antigeentest een negatieve testuitslag kan krijgen, terwijl hij/zij wel COVID-19 kan hebben.