Privacy

U bevindt zich op de website van Fammedics. U kunt via de volgende gegevens contact met ons opnemen.

KvK: 77654595
Telefoon: 085 – 007 1010
E-mail: info@fammedics.nl

Persoonsgegevens

Fammedics verwerkt de volgende persoonsgegevens die u op onze website achterlaat. Deze gegevens zijn nodig omdat u gebruik maakt van onze diensten en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  • Uw bedrijfsnaam
  • Contactpersoon
  • Plaats
  • Aantal te testen werknemers
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw geboortedatum
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

Wij hebben de boven genoemde gegevens nodig om, indien nodig, contact met u op te nemen en om de afgenomen diensten naar u toe te mailen. Fammedics gebruikt uw persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Bewaartermijn van gegevens

Uw gegevens worden niet langer dan strikt nodig is bewaard door Fammedics. Uw gegevens worden enkel gebruikt om de doelen te realiseren waarvoor deze gegevens zijn verzameld. Indien u gebruik maakt van onze diensten worden uw gegevens maximaal 7 jaar bewaard. Indien u geen gebruik maakt van onze dienstverlening worden uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk bewaard. Voor deze gegevens geldt een maximaal bewaartermijn van 2 jaar.

Fammedics  verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te wissen. Een verzoek tot inzage, verwijdering of correctie kan gestuurd worden naar info@fammedics.nl. Fammedics zal uiterlijk binnen 4 weken op uw verzoek reageren.

U heeft het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens een klacht in te dienen omtrent uw persoonsgegevens. De Autoriteit Persoonsgegevens is verplicht deze klacht te behandelen.

Beveiliging

Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Denkt u dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of denkt u dat er sprake is van misbruik? Neem dan contact met ons op via info@fammedics.nl

Ons zorgpersoneel werkt onder supervisie van dr. A. Faloun geregistreerd onder BIG-nummer 09913425901 en AGB-code 01101142

Contactgegevens

  • 085 - 007 10 10
  • info@fammedics.nl
  • KvK 77654595
© 2021 Fammedics.nl Alle rechten voorbehouden
payment icons