PCR Test met reiscertificaat voor reizen

Internationaal geldig
Uitslag zelfde dag
Afspraak maken
Uitslag dezelfde dag

PCR Test Spoed

€119,95

€70,-

 • Voor 16:30 getest = uitslag voor 23:59
 • Voor kinderen, volwassenen en ouderen
 • Met QR-code
 • Onder toezicht van BIG geregistreerd arts
 • Geaccrediteerd laboratorium
Afspraak maken
Uitslag dezelfde dag

PCR Test Spoed + Reiscertificaat

€159,95

€75,-

 • Voor 16:30 getest = uitslag voor 23:59
 • Reiscertificaat in het Engels + QR Code
 • Internationaal Reiscertificaat
 • Onder toezicht van BIG geregistreerd arts
 • Geaccrediteerd laboratorium
Afspraak maken

Bent u van plan om een bestemming te bezoeken waar een negatieve PCR test met certificaat vereist is? Dan bent u bij Fammedics aan het juiste adres. U kunt een PCR test laten afnemen bij een van onze drie testlocaties in Rijswijk of Den Haag. Dit wordt gedaan door gediplomeerd zorgpersoneel onder supervisie van een BIG-geregistreerde arts. De door Fammedics gebruikte PCR-tests zijn gevalideerd door het RIVM. Hierdoor weet u meestal dezelfde dag of u besmet bent met het COVID-19 virus.

Maak afspraak

Veilig op vakantie

U bent zonder twijfel bekend dat de Nederlandse overheid over ieder land actueel reisadvies geeft. Ook voor uw bestemming heeft de Rijksoverheid een officieel reisadvies uitgebracht. Het is verstandig om u met dit reisadvies bekend te maken. Daarnaast is het belangrijk dat u de informatie van ofwel uw reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij volgt. Mochten er momenteel specifieke eisen of regels van kracht zijn, kunt u bij uw operator terecht. Wij adviseren regelmatig het reisadvies van de Rijksoverheid te controleren. Dit wordt voor de meeste bestemmingen dagelijks bijgewerkt.

Sommige landen kunt u alleen bezoeken als u een gecertificeerde PCR test heeft afgenomen. Het land van uw bestemming controleert dit hoogstwaarschijnlijk door om een PCR test certificaat te vragen. Indien u besluit om een Fammedics teststraat te bezoeken, ontvangt u altijd een PCR test certificaat bij de door ons afgenomen PCR test.

Afspraak maken

Advies RIVM

Het RIVM is het Nederlandse overheidsinstituut dat wetenschappelijk advies geeft omtrent het COVID-19 virus. De door Fammedics gebruikte COVID-19 PCR test wordt door het RIVM erkend en wordt daardoor ook door vrijwel iedere luchtvaartmaatschappij en reisorganisatie geaccepteerd. Het meegeleverde PCR certificaat dat u bij een negatieve PCR test ontvangt wordt daarnaast door vrijwel ieder land, waar een negatieve PCR test vereist is, geaccepteerd.

Om vervelende verrassingen op reis te voorkomen adviseren wij u voor vertrek alle risico’s en andere belangrijke informatie in het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken te raadplegen.

Hoe onze zorgprofessionals te werk gaan

Bij Fammedics werken uitsluitend zorgprofessionals die op de hoogte zijn van de laatste coronamaatregelen en hygiënevoorschriften. Dit betekent dat u kunt rekenen op een veilige omgeving voor het laten afnamen van een PCR test. Al onze gediplomeerde zorgmedewerkers werken altijd onder supervisie van een BIG-geregistreerde arts. Dit omdat uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals op de eerste plek staan.

Afspraak maken

Wat is een coronatest?

De coronatest is een test waarmee onderzocht kan worden of een persoon op het moment van testen besmet is met het coronavirus (COVID-19). In diverse landen is een negatieve coronatest, wat betekent dat u momenteel niet het coronavirus bij u draagt, vereist om het land te kunnen betreden. Een van de manieren om de coronatest uit te voeren, is de door Fammedics gebruikte PCR test. In tegenstelling tot veel andere testen, wordt de PCR test door vrijwel alle landen met een negatieve PCR test als eis verplicht.

Afspraak maken

Onze COVID-19 PCR Test

De door Fammedics afgenomen PCR test staat bekend als een van de meest nauwkeurige corona tests. Met deze test kunnen we bepalen of het coronavirus zich momenteel in uw neus- of keelholte bevindt. Dat doen we door een van onze gediplomeerde zorgmedewerkers slijm af te nemen middels een keel- en neusswab. Dit vindt altijd plaats onder de supervisie van een BIG-geregistreerde arts. Hierdoor bent u er zeker van dat onze medewerkers zich altijd houden aan de door de overheid gestelde hygiënevoorschriften en coronamaatrdegelen.

Afspraak maken

Voor een snel resultaat bent u bij Fammedics aan het juiste adres

Staat er binnen enkele dagen een vlucht op de planning en heeft u op korte termijn een PCR test certificaat nodig? Dan kunt u voor een snel resultaat bij Fammedics terecht. Wij begrijpen dat u niet altijd in de mogelijkheid bent om tijdig een PCR test af te laten nemen. Daarom bieden we u bij Fammedics de kans om dezelfde dag de uitslag te ontvangen. Alle door Fammedics voor 14:30 ’s ochtends afgenomen PCR tests, krijgen dezelfde dag hun uitslag te horen. Deze uitslag ontvangt u, direct met het vereiste PCR certificaat getekend door een van onze artsen, in uw email inbox.

Afspraak maken

Over Fammedics

Fammedics is bemiddelaar voor de medische zorgverlening. Hierbij is Fammedics momenteel volledig gericht op het testen van het COVID-19 virus. Dit doen wij door ons te specialiseren op het kwalificeren en flexibel inzetten van gediplomeerd en gemotiveerd zorgpersoneel. Dit stelt ons in staat om op grote schaal zonder lange wachttijden veel Nederlanders op het COVID-19 virus te testen.

Onze zorgprofessionals werken altijd onder supervisie van dr. A. Faloun. Dr. A. Faloun is een BIG-geregistreerd arts onder BIG-nummer 09913425901 en AGB-code 01101142.

Afspraak maken

Hoe kan ik bij Fammedics een PCR test laten afnemen?

Wilt u uzelf snel en betrouwbaar laten testen op COVID-19? Dan kunt u hiervoor bij een van onze drie testlocaties terecht. We kunnen u momenteel ontvangen bij onze testlocaties in Rijswijk (Poldermeesterstraat 20) en Den Haag (Kempstraat 126). Via deze pagina kunt u eenvoudig een afspraak inplannen bij een van onze locaties. Door aan te geven welke test u graag zou willen laten afnemen en welke datum en tijdstip u schikt, kunnen wij u zo snel mogelijk op het COVID-19 virus testen. Nadat de PCR test is afgenomen, ontvangt u binnen korte tijd het resultaat van de test.

Afspraak maken

Onze testlocaties

Den Haag

Kempstraat 126, Den Haag

Geopend van 10:00 - 19:00

Fammedics.nl werkt samen met

Online afspraak maken

Maak online een afpsraak en kom langs onze testlocaties in Den Haag en Rijswijk.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

De PCR test neemt het genetisch materiaal dat bij u is afgenomen uit keel en neus, en vermenigvuldigt het d.m.v. Polymerase Chain Reaction (PCR). Na vermenigvuldiging is uw genetisch materiaal klaar om geanalyseerd te worden voor aanwezigheid van het coronavirus.

Een sneltest is een antigeen test. Wij nemen neusslijm van u af, en dit slijm wordt direct getest op de aanwezigheid van coronavirus antigenen. Als er wel coronavirus antigenen in het slijm aanwezig zijn, dan binden die zich aan de antilichamen op de test zelf, wat zorgt voor een rood lijntje op de test (positief). Is deze er niet, bent u volgens de sneltest niet besmettelijk (negatief). Is een sneltest betrouwbaar?

De CE-gekeurde testen die tevens goedgekeurd zijn door het RIVM zijn betrouwbaar. Bij Fammedics gebruiken wij een sneltest van Roche met de eerdergenoemde keurmerken en goedkeuringen. Deze test heeft een sensitiviteit van 96,52% en een specificiteit van 99,68%.

De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Aangezien dit van dag tot dag kan veranderen afhankelijk van de bestemming, raden wij u aan om dit zelf, kort voordat u een test boekt op te zoeken via de overheidswebsite www.nederlandwereldwijd.nl

Sommige landen eisen de uitgebreide (RT) PCR test, en bij sommige landen volstaat een (antigeen) sneltest. Check op de website www.nederlandwereldwijd.nl wat voor test u nodig heeft, kort voordat u een test boekt.

Ja, onze PCR test is een RT-PCR test. RT staat voor Reverse Transcription, en wordt gebruikt om enkelstrengs (RNA) materiaal naar dubbelstrengs materiaal om te zetten, wat nodig is voor de PCR test.

Ons reisdocument is geschreven in het Engels, de meest universeel geaccepteerde taal voor reisdocumenten.

Het resultaat van alles tests ontvangt u via de e-mail. Voor de PCR test: deze ontvangt u nog dezelfde dag, uiterlijk 23:59 ’s avonds. Voor de sneltest: het resultaat van de test ontvangt u een kwartier na afname, het reisdocument doorgaans binnen half uur.

Op ons certificaat staat alles vermeld dat u nodig heeft, namelijk het type test, het tijdstip van afname, uw namen, uw geboortedatum en documentnummer, handtekening van onze arts en registratie van het laboratorium.

Wij zijn verplicht om positieve testuitslagen te melden aan de GGD. Zo houden we een goede kijk op de coronacijfers en houden we iedereen zo veilig mogelijk.

Dit hangt af van uw land van bestemming en de leeftijd van uw kind. Zorg dat u voor het boeken van de test weet vanaf welke leeftijd uw kind getest moet worden. Wij testen kinderen van alle leeftijden.

Afspraken wijzigen kan via e-mail: info@fammedics.nl . Vermeld graag uw naam, kenmerk (nummer) en tijd en datum van uw huidige afspraak. Vermeld ook wat uw nieuwe gewenste testdatum is en rond welk tijdstip u deze graag wil boeken.

24 uur voor uw afspraak kunt u uw afspraak kosteloos wijizigen. Stuur ons gerust een email betreffende een omboeking naar info@fammedics.nl

24 uur voor uw afspraak kunt u uw afspraak 'on hold' zetten of omboeken. Mocht u toch willen annuleren is dit 24 uur voor uw afspraak nog mogelijk. Fammedics brengt dan €5 aan transactiekosten in rekening. Stuur een email naar info@fammedics.nl met uw naam, kenmerk (nummer), en datum en tijd van uw afspraak, en geef aan dat u uw afspraak wil annuleren.

Dit verschilt erg per persoon, maar het blijft een onaangenaam gevoel. Tip van de tester: blijf zo goed mogelijk stil zitten, dan kan de tester u zo soepel en zo prettig mogelijk testen.

U kan telefonisch of via de email een klacht indienen. Zie onze pagina ‘contact’.

Doorgaans krijgt u na 3 werkdagen geld teruggestort op uw rekening.

Laat uzelf testen als u: - Klachten heeft die bij het coronavirus horen - In aanraking bent gekomen met iemand die positief is getest op het coronavirus - Een melding hebt gekregen via de CoronaMelder app - Als je Nederland verlaat (reizen)

Bij Fammedics werkt personeel met ervaring in de zorg of met eerdere ervaring als corona tester. Ons personeel wordt zorgvuldig opgeleid en onze handelingen en procedures zijn geverifieerd door een geregistreerd arts.

Ons zorgpersoneel werkt onder supervisie van dr. A. Faloun geregistreerd onder BIG-nummer 09913425901 en AGB-code 01101142

Contactgegevens

 • info@fammedics.nl
 • KvK 77654595
© 2023 Fammedics.nl Alle rechten voorbehouden
payment icons