PCR Test met reiscertificaat voor reizen

Internationaal geldig
Uitslag zelfde dag
ISO gecertificeerd lab
Reserveer nu voor €89

Bent u van plan om een bestemming te bezoeken waar een negatieve PCR test met certificaat vereist is? Dan bent u bij Fammedics aan het juiste adres. U kunt een PCR test laten afnemen bij een van onze drie testlocaties in Rijswijk of Den Haag. Dit wordt gedaan door gediplomeerd zorgpersoneel onder supervisie van een BIG-geregistreerde arts. De door Fammedics gebruikte PCR-tests zijn gevalideerd door het RIVM. Hierdoor weet u meestal dezelfde dag of u besmet bent met het COVID-19 virus.

Omdat u lang niet altijd genoeg tijd hebt om voor uw reis nog een PCR test te laten afnemen, zorgen wij ervoor dat iedereen die voor 14:30 in de ochtend bij ons getest is, dezelfde dag de uitslag ontvangt.

Maak afspraak

Veilig op vakantie

U bent zonder twijfel bekend dat de Nederlandse overheid over ieder land actueel reisadvies geeft. Ook voor uw bestemming heeft de Rijksoverheid een officieel reisadvies uitgebracht. Het is verstandig om u met dit reisadvies bekend te maken. Daarnaast is het belangrijk dat u de informatie van ofwel uw reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij volgt. Mochten er momenteel specifieke eisen of regels van kracht zijn, kunt u bij uw operator terecht. Wij adviseren regelmatig het reisadvies van de Rijksoverheid te controleren. Dit wordt voor de meeste bestemmingen dagelijks bijgewerkt.

Sommige landen kunt u alleen bezoeken als u een gecertificeerde PCR test heeft afgenomen. Het land van uw bestemming controleert dit hoogstwaarschijnlijk door om een PCR test certificaat te vragen. Indien u besluit om een Fammedics teststraat te bezoeken, ontvangt u altijd een PCR test certificaat bij de door ons afgenomen PCR test.

Afspraak maken

Advies RIVM

Het RIVM is het Nederlandse overheidsinstituut dat wetenschappelijk advies geeft omtrent het COVID-19 virus. De door Fammedics gebruikte COVID-19 PCR test wordt door het RIVM erkend en wordt daardoor ook door vrijwel iedere luchtvaartmaatschappij en reisorganisatie geaccepteerd. Het meegeleverde PCR certificaat dat u bij een negatieve PCR test ontvangt wordt daarnaast door vrijwel ieder land, waar een negatieve PCR test vereist is, geaccepteerd.

Om vervelende verrassingen op reis te voorkomen adviseren wij u voor vertrek alle risico’s en andere belangrijke informatie in het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken te raadplegen.

Hoe onze zorgprofessionals te werk gaan

Bij Fammedics werken uitsluitend zorgprofessionals die op de hoogte zijn van de laatste coronamaatregelen en hygiënevoorschriften. Dit betekent dat u kunt rekenen op een veilige omgeving voor het laten afnamen van een PCR test. Al onze gediplomeerde zorgmedewerkers werken altijd onder supervisie van een BIG-geregistreerde arts. Dit omdat uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals op de eerste plek staan.

Afspraak maken

Wat is een coronatest?

De coronatest is een test waarmee onderzocht kan worden of een persoon op het moment van testen besmet is met het coronavirus (COVID-19). In diverse landen is een negatieve coronatest, wat betekent dat u momenteel niet het coronavirus bij u draagt, vereist om het land te kunnen betreden. Een van de manieren om de coronatest uit te voeren, is de door Fammedics gebruikte PCR test. In tegenstelling tot veel andere testen, wordt de PCR test door vrijwel alle landen met een negatieve PCR test als eis verplicht.

Afspraak maken

Onze COVID-19 PCR Test

De door Fammedics afgenomen PCR test staat bekend als een van de meest nauwkeurige corona tests. Met deze test kunnen we bepalen of het coronavirus zich momenteel in uw neus- of keelholte bevindt. Dat doen we door een van onze gediplomeerde zorgmedewerkers slijm af te nemen middels een keel- en neusswab. Dit vindt altijd plaats onder de supervisie van een BIG-geregistreerde arts. Hierdoor bent u er zeker van dat onze medewerkers zich altijd houden aan de door de overheid gestelde hygiënevoorschriften en coronamaatrdegelen.

Afspraak maken

Voor een snel resultaat bent u bij Fammedics aan het juiste adres

Staat er binnen enkele dagen een vlucht op de planning en heeft u op korte termijn een PCR test certificaat nodig? Dan kunt u voor een snel resultaat bij Fammedics terecht. Wij begrijpen dat u niet altijd in de mogelijkheid bent om tijdig een PCR test af te laten nemen. Daarom bieden we u bij Fammedics de kans om dezelfde dag de uitslag te ontvangen. Alle door Fammedics voor 14:30 ’s ochtends afgenomen PCR tests, krijgen dezelfde dag hun uitslag te horen. Deze uitslag ontvangt u, direct met het vereiste PCR certificaat getekend door een van onze artsen, in uw email inbox.

Afspraak maken

Over Fammedics

Fammedics is bemiddelaar voor de medische zorgverlening. Hierbij is Fammedics momenteel volledig gericht op het testen van het COVID-19 virus. Dit doen wij door ons te specialiseren op het kwalificeren en flexibel inzetten van gediplomeerd en gemotiveerd zorgpersoneel. Dit stelt ons in staat om op grote schaal zonder lange wachttijden veel Nederlanders op het COVID-19 virus te testen.

Onze zorgprofessionals werken altijd onder supervisie van dr. A. Faloun. Dr. A. Faloun is een BIG-geregistreerd arts onder BIG-nummer 09913425901 en AGB-code 01101142.

Afspraak maken

Hoe kan ik bij Fammedics een PCR test laten afnemen?

Wilt u uzelf snel en betrouwbaar laten testen op COVID-19? Dan kunt u hiervoor bij een van onze drie testlocaties terecht. We kunnen u momenteel ontvangen bij onze testlocaties in Rijswijk (Poldermeesterstraat 20) en Den Haag (Kempstraat 126). Via deze pagina kunt u eenvoudig een afspraak inplannen bij een van onze locaties. Door aan te geven welke test u graag zou willen laten afnemen en welke datum en tijdstip u schikt, kunnen wij u zo snel mogelijk op het COVID-19 virus testen. Nadat de PCR test is afgenomen, ontvangt u binnen korte tijd het resultaat van de test.

Afspraak maken

Maak nu uw coronatest afspraak met reiscertificaat

Laden...

Onze testlocaties

Online afspraak maken

Maak online een afpsraak en kom langs onze testlocaties in Den Haag en Rijswijk.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wij gebruiken de Abbott Panbio COVID-19 Antigeen sneltests. Deze zijn goedgekeurd door de Nederlandse overheid. Echter, geen enkele test geeft op dit moment 100% zekerheid. Wij raden daarom te allen tijde aan om een PCR test af te nemen.

Middels een antigeentest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in neus- en keelslijm aanwezig zijn. Stukjes van het virus die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam (meestal zijn dit eiwitten) worden antigenen genoemd. De test geeft in korte tijd een uitslag; meestal binnen een kwartier na een neusuitstrijk.

De test worden afgenomen op een van onze testlocaties. Ook kunnen onze zorgprofessionals uw medewerkers op werklocatie testen.

De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Een positieve uitslag betekent dat u bent besmet met het coronavirus. Bij een positieve uitslag raden wij u aan om direct contact op te nemen met uw huisarts. Een negatieve uitslag houdt in dat er op het moment van afname geen virusdeeltjes bij u zijn aangetroffen. Een negatieve test sluit echter niet 100% uit dat iemand wel besmet is. Bij klachten dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts.

De antigeentest is minder gevoelig dan de PCR-test. Dat betekent dat iemand die nog maar weinig virus bij zich draagt en waarschijnlijk (nog) niet (of niet meer) besmettelijk is, met een antigeentest een negatieve testuitslag kan krijgen, terwijl hij/zij wel COVID-19 kan hebben.