Test voor corona

7 dagen per week geopend
Sneltest met uitslag in 15 min.
PCR Test met uitslag + reiscertificaat dezelfde dag
Afspraak maken

Heeft u een test voor corona nodig? En verwacht u binnen korte tijd resultaat? Dan kunt u rekenen op de professionals van Fammedics. Wij bieden namelijk corona sneltesten aan voor particulieren en bedrijven uit heel Nederland. Met COVID-19 sneltest van Abbott of Roche weten we binnen 15 minuten of iemand met het coronavirus besmet is. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten dan nodig is.

Iedere door Fammedics afgenomen test, wordt afgenomen door een van onze zorgprofessionals onder toeziend oog van een BIG geregistreerde arts. U kunt voor een sneltest een van onze teststraten bezoeken, waarvan de specifieke adressen op onze website te vinden zijn.

Maak afspraak

Test voor corona

Of u nu van plan bent om binnenkort op reis te gaan of u zich simpelweg niet lekker voelt: een test voor corona is de enige manier om te ontdekken of u momenteel met het coronavirus besmet bent.

Wat het ook is: Fammedics is uw adres voor een snelle en betrouwbare coronatest. En dat altijd in een hygiënische omgeving waar u de juiste aandacht krijgt. Bij Fammedics wordt u op een prettige en professionele manier geholpen zodat u met een gerust hart een test voor corona kunt laten afnemen.

Afspraak maken

Wat u over de coronatest moet weten

De sneltest die u bij Fammedics kunt laten afnemen, zijn de sneltests van de fabrikanten Abbott. Deze sneltest meet of en in welke mate viruseiwitten die aan het COVID-19 virus gelinkt worden in het neusslijm aanwezig zijn. Binnen slechts 15 minuten kunnen onze zorgprofessionals achterhalen of u besmet bent met het COVID-19 virus.

Het testproces kunt u het best vergelijken met een bloedtest. We nemen een klein sample af en mengen dat in een extractiebuis met buffer-vloeistof. Dit wordt vervolgens op een testcassette gedruppeld. De testcassette geeft weer of de sample de viruseiwitten van COVID-19 bevat.

Afspraak maken

Coronatest om te reizen? PCR-test

Bent u niet op zoek naar een sneltest maar juist een PCR-test reiscertificaat? Ook dan kunt u bij Fammedics terecht.

Diverse landen zijn alleen te bezoeken als u in het bezig bent van een PCR-reiscertificaat. Dit certificaat ontvangt u pas als u een PCR-test laat afnemen waarvan het resultaat negatief is. Oftewel, waarvan het resultaat uitwijst dat u momenteel niet besmet bent met het coronavirus.

Een coronatest om te reizen kunt u daarom beter eerder dan later afnemen. Alhoewel het natuurlijk belangrijk is dat u zich houdt aan de termijn die door uw luchtvaartmaatschappij is doorgegeven. Dit ligt meestal rond de 72 uur voor vertrek.

Afspraak maken

Waar u uw test voor corona kunt laten afnemen

Momenteel kunt u bij een van onze drie testlocaties in de omgeving van Den Haag terecht. Dit is de Kempstraat 126 in Den Haag of de Poldermeesterstraat 20 in Rijswijk. Wij adviseren u om via fammedics.nl een afspraak te maken zodat u precies op het gewenste moment op onze testlocatie terechtkunt. U krijgt dezelfde dag, uiterlijk om 22:00, de uitslag van uw test voor corona.

Afspraak maken

Onze testlocaties

PCR Test + reiscertificaat

€89

PCR Coronatest met internationaal reiscertificaat in Engels

 • Wereldwijd Reiscertificaat
 • Reiscertificaat in het Engels
 • Middels neus en keel swab
 • ISO gecertificeerd laboratorium
 • Uitslag zelfde dag uiterlijk 22:00

Sneltest (Roche of Abbott)

€59

Corona Sneltest van Roche of Abbott

 • Uitslag in 15 minuten
 • Middels neusswab
 • Goedgekeurd door het RIVM
 • Betrouwbaar en betaalbaar

Sneltest (Roche of Abbott ) + reiscertificaat

€69

Corona Sneltest van Roche of Abbott met Reiscertificaat

 • Met reiscertificaat (niet wereldwijd)
 • Reiscertificaat in het Engels
 • Goedgekeurd door het RIVM
 • Uitslag in 15 minuten

Online afspraak maken

Maak online een afpsraak en kom langs onze testlocaties in Den Haag of Rijswijk.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wij gebruiken de Abbott Panbio COVID-19 Antigeen sneltests. Deze zijn goedgekeurd door de Nederlandse overheid. Echter, geen enkele test geeft op dit moment 100% zekerheid. Wij raden daarom te allen tijde aan om een PCR test af te nemen.

Middels een antigeentest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in neus- en keelslijm aanwezig zijn. Stukjes van het virus die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam (meestal zijn dit eiwitten) worden antigenen genoemd. De test geeft in korte tijd een uitslag; meestal binnen een kwartier na een neusuitstrijk.

De test worden afgenomen op een van onze testlocaties. Ook kunnen onze zorgprofessionals uw medewerkers op werklocatie testen.

De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Een positieve uitslag betekent dat u bent besmet met het coronavirus. Bij een positieve uitslag raden wij u aan om direct contact op te nemen met uw huisarts. Een negatieve uitslag houdt in dat er op het moment van afname geen virusdeeltjes bij u zijn aangetroffen. Een negatieve test sluit echter niet 100% uit dat iemand wel besmet is. Bij klachten dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts.

De antigeentest is minder gevoelig dan de PCR-test. Dat betekent dat iemand die nog maar weinig virus bij zich draagt en waarschijnlijk (nog) niet (of niet meer) besmettelijk is, met een antigeentest een negatieve testuitslag kan krijgen, terwijl hij/zij wel COVID-19 kan hebben.