Test voor corona

7 dagen per week geopend
Sneltest met uitslag in 15 min.
PCR Test met uitslag + reiscertificaat dezelfde dag
Afspraak maken

Heeft u een test voor corona nodig? En verwacht u binnen korte tijd resultaat? Dan kunt u rekenen op de professionals van Fammedics. Wij bieden namelijk corona sneltesten aan voor particulieren en bedrijven uit heel Nederland. Met COVID-19 sneltest van Roche weten we binnen 15 minuten of iemand met het coronavirus besmet is. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten dan nodig is.

Iedere door Fammedics afgenomen test, wordt afgenomen door een van onze zorgprofessionals onder toeziend oog van een BIG geregistreerde arts. U kunt voor een sneltest een van onze teststraten bezoeken, waarvan de specifieke adressen op onze website te vinden zijn.

Maak afspraak

Test voor corona

Of u nu van plan bent om binnenkort op reis te gaan of u zich simpelweg niet lekker voelt: een test voor corona is de enige manier om te ontdekken of u momenteel met het coronavirus besmet bent.

Wat het ook is: Fammedics is uw adres voor een snelle en betrouwbare coronatest. En dat altijd in een hygiënische omgeving waar u de juiste aandacht krijgt. Bij Fammedics wordt u op een prettige en professionele manier geholpen zodat u met een gerust hart een test voor corona kunt laten afnemen.

Afspraak maken

Wat u over de coronatest moet weten

De sneltest die u bij Fammedics kunt laten afnemen, zijn de sneltests van de fabrikant Roche. Deze sneltest meet of en in welke mate viruseiwitten die aan het COVID-19 virus gelinkt worden in het neusslijm aanwezig zijn. Binnen slechts 15 minuten kunnen onze zorgprofessionals achterhalen of u besmet bent met het COVID-19 virus.

Het testproces kunt u het best vergelijken met een bloedtest. We nemen een klein sample af en mengen dat in een extractiebuis met buffer-vloeistof. Dit wordt vervolgens op een testcassette gedruppeld. De testcassette geeft weer of de sample de viruseiwitten van COVID-19 bevat.

Afspraak maken

Coronatest om te reizen? PCR-test

Bent u niet op zoek naar een sneltest maar juist een PCR-test reiscertificaat? Ook dan kunt u bij Fammedics terecht.

Diverse landen zijn alleen te bezoeken als u in het bezig bent van een PCR-reiscertificaat. Dit certificaat ontvangt u pas als u een PCR-test laat afnemen waarvan het resultaat negatief is. Oftewel, waarvan het resultaat uitwijst dat u momenteel niet besmet bent met het coronavirus.

Een coronatest om te reizen kunt u daarom beter eerder dan later afnemen. Alhoewel het natuurlijk belangrijk is dat u zich houdt aan de termijn die door uw luchtvaartmaatschappij is doorgegeven. Dit ligt meestal rond de 72 uur voor vertrek.

Afspraak maken

Waar u uw test voor corona kunt laten afnemen

Momenteel kunt u bij een van onze drie testlocaties in de omgeving van Den Haag terecht. Dit is de Kempstraat 126 in Den Haag of de Poldermeesterstraat 20 in Rijswijk. Wij adviseren u om via fammedics.nl een afspraak te maken zodat u precies op het gewenste moment op onze testlocatie terechtkunt. U krijgt dezelfde dag, uiterlijk om 23:59, de uitslag van uw test voor corona.

Afspraak maken

PCR Test + reiscertificaat

€75

PCR Coronatest met internationaal reiscertificaat in Engels

 • Wereldwijd Reiscertificaat
 • Reiscertificaat in het Engels
 • Middels neus en keel swab
 • ISO gecertificeerd laboratorium
 • Uitslag dezelfde dag uiterlijk 23:59

Sneltest + reiscertificaat

€35

Corona Sneltest van Roche met Reiscertificaat

 • Met reiscertificaat (niet wereldwijd)
 • Reiscertificaat in het Engels
 • Goedgekeurd door het RIVM
 • Uitslag in 15 minuten

Online afspraak maken

Maak online een afpsraak en kom langs onze testlocaties in Den Haag of Rijswijk.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

De PCR test neemt het genetisch materiaal dat bij u is afgenomen uit keel en neus, en vermenigvuldigt het d.m.v. Polymerase Chain Reaction (PCR). Na vermenigvuldiging is uw genetisch materiaal klaar om geanalyseerd te worden voor aanwezigheid van het coronavirus.

Een sneltest is een antigeen test. Wij nemen neusslijm van u af, en dit slijm wordt direct getest op de aanwezigheid van coronavirus antigenen. Als er wel coronavirus antigenen in het slijm aanwezig zijn, dan binden die zich aan de antilichamen op de test zelf, wat zorgt voor een rood lijntje op de test (positief). Is deze er niet, bent u volgens de sneltest niet besmettelijk (negatief). Is een sneltest betrouwbaar?

De CE-gekeurde testen die tevens goedgekeurd zijn door het RIVM zijn betrouwbaar. Bij Fammedics gebruiken wij een sneltest van Roche met de eerdergenoemde keurmerken en goedkeuringen. Deze test heeft een sensitiviteit van 96,52% en een specificiteit van 99,68%.

De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Aangezien dit van dag tot dag kan veranderen afhankelijk van de bestemming, raden wij u aan om dit zelf, kort voordat u een test boekt op te zoeken via de overheidswebsite www.nederlandwereldwijd.nl

Sommige landen eisen de uitgebreide (RT) PCR test, en bij sommige landen volstaat een (antigeen) sneltest. Check op de website www.nederlandwereldwijd.nl wat voor test u nodig heeft, kort voordat u een test boekt.

Ja, onze PCR test is een RT-PCR test. RT staat voor Reverse Transcription, en wordt gebruikt om enkelstrengs (RNA) materiaal naar dubbelstrengs materiaal om te zetten, wat nodig is voor de PCR test.

Ons reisdocument is geschreven in het Engels, de meest universeel geaccepteerde taal voor reisdocumenten.

Het resultaat van alles tests ontvangt u via de e-mail. Voor de PCR test: deze ontvangt u nog dezelfde dag, uiterlijk 23:59 ’s avonds. Voor de sneltest: het resultaat van de test ontvangt u een kwartier na afname, het reisdocument doorgaans binnen half uur.

Op ons certificaat staat alles vermeld dat u nodig heeft, namelijk het type test, het tijdstip van afname, uw namen, uw geboortedatum en documentnummer, handtekening van onze arts en registratie van het laboratorium.

Wij zijn verplicht om positieve testuitslagen te melden aan de GGD. Zo houden we een goede kijk op de coronacijfers en houden we iedereen zo veilig mogelijk.

Dit hangt af van uw land van bestemming en de leeftijd van uw kind. Zorg dat u voor het boeken van de test weet vanaf welke leeftijd uw kind getest moet worden. Wij testen kinderen van alle leeftijden.

Afspraken wijzigen kan via e-mail: info@fammedics.nl . Vermeld graag uw naam, kenmerk (nummer) en tijd en datum van uw huidige afspraak. Vermeld ook wat uw nieuwe gewenste testdatum is en rond welk tijdstip u deze graag wil boeken.

24 uur voor uw afspraak kunt u uw afspraak kosteloos wijizigen. Stuur ons gerust een email betreffende een omboeking naar info@fammedics.nl

24 uur voor uw afspraak kunt u uw afspraak 'on hold' zetten of omboeken. Mocht u toch willen annuleren is dit 24 uur voor uw afspraak nog mogelijk. Fammedics brengt dan €5 aan transactiekosten in rekening. Stuur een email naar info@fammedics.nl met uw naam, kenmerk (nummer), en datum en tijd van uw afspraak, en geef aan dat u uw afspraak wil annuleren.

Dit verschilt erg per persoon, maar het blijft een onaangenaam gevoel. Tip van de tester: blijf zo goed mogelijk stil zitten, dan kan de tester u zo soepel en zo prettig mogelijk testen.

U kan telefonisch of via de email een klacht indienen. Zie onze pagina ‘contact’.

Doorgaans krijgt u na 3 werkdagen geld teruggestort op uw rekening.

Laat uzelf testen als u: - Klachten heeft die bij het coronavirus horen - In aanraking bent gekomen met iemand die positief is getest op het coronavirus - Een melding hebt gekregen via de CoronaMelder app - Als je Nederland verlaat (reizen)

Bij Fammedics werkt personeel met ervaring in de zorg of met eerdere ervaring als corona tester. Ons personeel wordt zorgvuldig opgeleid en onze handelingen en procedures zijn geverifieerd door een geregistreerd arts.

Ons zorgpersoneel werkt onder supervisie van dr. A. Faloun geregistreerd onder BIG-nummer 09913425901 en AGB-code 01101142

Contactgegevens

 • info@fammedics.nl
 • KvK 77654595
© 2023 Fammedics.nl Alle rechten voorbehouden
payment icons