Snel en betrouwbaar
testen op corona

Tests gevalideerd door het RIVM
Goedkoopste in de regio
Plan je test voor €59

Uitslag in 15 minuten

7 dagen per week vanaf 09:00 uur geopend.

Locatie Den Haag:
Kempstraat 126, Den Haag

Locatie Rijswijk:
Poldermeesterstraat 20, Rijswijk

Plan zelf uw afspraak online

Kies een beschikbare datum en tijdstip en reserveer uw plek voor een sneltest onder supervisie van een arts.

Afspraak maken

Onder supervisie van een arts

Onze sneltests worden middels een neus-uitstrijk afgenomen door gediplomeerd zorgpersoneel en onder supervisie van een arts.

Snel weten of u besmet bent met COVID-19?

Bent u onlangs in contact geweest met een positief getest persoon? Dan is het raadzaam om uzelf 5 á 6 dagen na contact te laten testen. U kunt terecht bij één van onze testlocaties. U weet dan binnen 15 minuten of u wel of niet besmet bent met het coronavirus.

Maak afspraak

Wanneer moet ik me laten testen?

Direct na het ontstaan van lichte klachten kunt u uzelf laten testen. Zo voorkomt u eventuele verspreiding van het virus.

Na contact met een positief getest persoon. Heeft u het idee dat u onlangs in contact bent geweest met een positief getest persoon maar heeft u geen klachten? De periode tussen het moment dat u besmet raakt en dat u klachten krijgt wordt ‘incubatietijd’ genoemd. Daarom is het raadzaam om uzelf 5 á 6 dagen na contact te laten testen. Dan is het virus namelijk pas goed detecteerbaar.

LET OP! Bij ernstige klachten raden wij te allen tijde aan om zo snel mogelijk te bellen naar uw huisarts of de huisartsenpost.

Afspraak maken

Hoe werkt het?

Plan online uw afspraak

Kies een beschikbare datum en tijdstip en reserveer uw plek voor een sneltest onder supervisie van een arts.

Kom naar onze snelteststraat

U kunt 7 dagen per week vanaf 09:00 uur terecht in onze teststraat. Onze testlocaties bevinden zich in Den Haag en Rijswijk.

Testuitslag in 15 minuten

Na het afnemen van de test ontvangt u binnen 15 minuten de uitslag via de e-mail.

Over de coronatest

De antigeensneltest is een test die de aanwezigheid van bepaalde viruseiwitten van het nieuwe coronavirus aantoont in neusslijm. De test geeft na het inzetten ervan na een kwartier een uitslag.

Wij gebruiken de sneltest van fabrikanten Abbott en Roche. Deze tests meten de aanwezigheid van eiwitten die op het oppervlakte van het virus zitten; antigenen. De sneltest is qua testprincipe meer te vergelijken met een zwangerschapstest. De afgenomen wattenstok gaat in een extractiebuis met buffer-vloeistof, wat vervolgens wordt gedruppelt op een testcassette. Hierop is al na een kwartier de uitslag te zien.

Afspraak maken

COVID-19 reiscertificaat
voor reizigers

Wilt u naar het buitenland reizen en heeft u een reisverklaring nodig met een negatief COVID-19 uitslag? Afhankelijk van uw reisbestemming bieden wij twee soorten reiscertificaten:

PCR-reiscertificaat

Uitslag dezelfde dag uiterlijk 22:00. De PCR-reisverklaring is tot 72 uur geldig. Wij attenderen u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor het controleren welke reisverklaring uw land van bestemming accepteert.

Sneltest-reiscertificaat

Met onze antigeensneltest heeft u binnen 15 minuten de uitslag tevens ontvangt u op dezelfde dag een negatieve reisverklaring. Ondertekend door onze arts Dr. A. Faloun.

* Wilt u weten welke reisverklaring uw land van bestemming accepteert? Bekijk dan de website www.nederlandwereldwijd.nl

Afspraak maken

Testlocaties

Online afspraak maken

Maak online een afpsraak en kom langs onze testlocaties in Den Haag en Rijswijk.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wij gebruiken de Abbott Panbio COVID-19 Antigeen sneltests. Deze zijn goedgekeurd door de Nederlandse overheid. Echter, geen enkele test geeft op dit moment 100% zekerheid. Wij raden daarom te allen tijde aan om een PCR test af te nemen.

Middels een antigeentest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in neus- en keelslijm aanwezig zijn. Stukjes van het virus die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam (meestal zijn dit eiwitten) worden antigenen genoemd. De test geeft in korte tijd een uitslag; meestal binnen een kwartier na een neusuitstrijk.

De test worden afgenomen op een van onze testlocaties. Ook kunnen onze zorgprofessionals uw medewerkers op werklocatie testen.

De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Een positieve uitslag betekent dat u bent besmet met het coronavirus. Bij een positieve uitslag raden wij u aan om direct contact op te nemen met uw huisarts. Een negatieve uitslag houdt in dat er op het moment van afname geen virusdeeltjes bij u zijn aangetroffen. Een negatieve test sluit echter niet 100% uit dat iemand wel besmet is. Bij klachten dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts.

De antigeentest is minder gevoelig dan de PCR-test. Dat betekent dat iemand die nog maar weinig virus bij zich draagt en waarschijnlijk (nog) niet (of niet meer) besmettelijk is, met een antigeentest een negatieve testuitslag kan krijgen, terwijl hij/zij wel COVID-19 kan hebben.